Savon Palokalusto Ky

Arvonnan säännöt

Järjestäjä
Savon Palokalusto Ky
Liipasintie 8
70460 Kuopio
puh. 017 264 7220

1.Arvontaan voi osallistua kuka tahansa Suomessa asuva Henkilönsuojaimet tutuksi mainoksemme nähnyt henkilö. Arvonta on ikärajaton. Arvontaan osallistuminen on ilmaista eikä vaadi osallistujalta minkään tuotteen tai palvelun ostamista.

2. Kuka tahansa henkilö voi osallistua arvontaan yhden kerran jättämällä yhteydestiedot arvontapisteelle.

3. Kampanja-aika on 2.11.2016 klo 10.00-11.55. Arvonta suoritetaan kyseisenä päivänä klo 12.00, jonka jälkeen osallistuminen arvontaan on sulkeutunut. Arvonnan voittajat julkaistaan tilaisuuden päätyttyä koulutustiloissa. Ilmoituksen jälkeen voittajan tulee noutaa palkinto myymälästämme (osoite yllä), viimeistään yhden (1) viikon kuluessa voittojulkaisun jättöpäivästä. 

4. Palkinnot arvotaan osallistujien kesken.

5. Arvonnan palkintoja ei voi muuttaa eikä vaihtaa rahaksi. Varaamme oikeuden suorittaa uuden arvonnan, jos voittajaa ei tavoiteta yhden viikon kuluessa.

6. Varaamme oikeuden muuttaa sääntöjä tai keskeyttää arvonnan perustellusta syystä. Tälläisista muutoksista ilmoitamme internet- sivuillamme wwww.savonpalokalusto.fi/pikkujouluarvonta. 

7. Sääntöjen lukeminen on edellytys arvontaan osallistumiselle. Osallistujan tulee myös noudattaa järjestäjän arvontaan koskevia päätöksiä.

8. Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä ei ole mukana arvonnassa.

9. Osallistumalla arvontaan hyväksyt Savon Palokaluston kerätä tiedot omaan asiakasrekisteriin. Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste on luettavissa  http://www.savonpalokalusto.fi/fi/Verkkokauppa/Rekisteriseloste.html

10. Arvontaan osallistut täyttämällä arvontalipukkeen ke 2.11 pidettävän tuotekoulutuksen yhteydessä.