Savon Palokalusto Ky

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Savon Palokalusto Otto Kuosmanen Ky (Y-tunnus: 0424198-7)
Liipasintie 8
70460  Kuopio

 

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Joni Kärsämä
Puhelin: +358 17 264 7220
Sähköposti: joni.karsama @ savonpalokalusto.fi

 

Rekisterin nimi

Savon Palokalusto Otto Kuosmanen Ky (myöhemmin Savon Palokalusto) asiakasrekisteri.

 

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Savon Palokalusto asiakkaaksi tai ostanut tuotteita Savon Palokalustolta.

 

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Savon Palokaluston asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Savon Palokaluston toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Savon Palokaluston omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Savon Palokalusto saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Savon Palokaluston asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta

Savon Palokalustolla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Savon Palokaluston asiakaspalveluun, sähköpostitse myynti @savonpalokalusto.fi tai rekisterinhoitajalle.

 

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten seurantatiedot

 

Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta Savon Palokaluston ulkopuolelle. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Savon Palokaluston tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

 

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Savon Palokaluston sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Savon Palokaluston salasanasuojatulla palvelimella.