Savon Palokalusto Ky

Suojavaatteet

Tyvec Classic -suojahaalari

Tyvek materiaali on valmistettu lämpö/painesidotuista filamenttikuiduista. Tyvek on erittäin tehokas saasteen suojakangas, kemiallisesti ja biologisesti neutraali. Alhainen pölyntä sekä antistaattinen ensimmäiseen pesuun saakka

Tychem F -suojahaalari

Polyeteenillä pinnoitettu Tyvek materiaali. Valmistettu lämpö/painesidotuista filamenttikuiduista. Tyvek on erittäin tehokas saasteen suojakangas, kemiallisesti ja biologisesti neutraali. Alhainen pölyntä sekä antistaattinen ensimmäiseen pesuun saakka. Antaa roiskesuojan keskivahvoille kemikaaleille sekä hiukkasille. Kestää esim Bentseeniä. Läpällä suojattu vetoketju. Soveltuu käytettäväksi esim. vaarallisten teollisuusmaalien, kasvinsuojaluaineiden, tuholaismyrkkyjen, öljyn tai lääkeiden käsittelyssä.

Tychem F2 -suojahaalari

Tychem® F2 on CE-hyväksytty ja -merkitty kemikaalinsuojavaate, joka soveltuu useimpia teollisuudessa käytettyjä kemikaaleja vastaan. Tychem® F2 on sekä mekaanisesti erittäin vahva että myös sisäpinnaltaan pehmeä ja siten käytössä mukava suoja teollisuuskemikaaleja vastaan. Vaatteen edustan ja vetoketjujen tiiveyteen on kiinnitetty erityistä huomiota: edustassa on kaksi päällekkäistä vetoketjua ja kummankin päälle viikataan leveät listat. Rakenne on täysin tiivis ja samalla vaatteen pukeminen on entistä helpompaa.