Savon Palokalusto Ky

Suojakypärät ja -lasit

Peltor G2000 Solaris -suojakypärä

Korkealaatuinen suojakypärä. Hyvä muotoilu ja erinomainen suoja. Miellyttävä käyttää.

Peltor G3000 Solaris -suojakypärä

Vaativiin olosuhteisiin. G3000 on kehitetty yhteistyössä metsätyöntekijöiden kanssa ja tuloksena tehokkaasti suojaava kypärä paremmalla tuuletuksella ja laajalla näkökentällä. Valmistettu UV-stabiloidusta ABS-muovista, kevyt mutta suojaa tehokkaasti putoavilta esineiltä.

Iris 2 -suojakypärä

Iris 2 teollisuuskypärä toimitetaan aina suojalaseilla varustettuna. Lasit voidaan nostaasaranoiden avulla suojakypärän sisään kun niille ei ole tarvetta ja vastaavasti ne ovat nopeasti laskettavissa alas suojaamaan silmiä. Suojalasit on mitoitettu site, että ne mahtuvat myös isompien silmälasien päälle. Lasit voidaan myös vaihtaa uusiin. Saatavilla sähkö- ja kaivosmiehen malleja.
Värit valkoinen, keltainen, oranssi, sininen, vihreä ja punainen.

Peltor V4F -visiiri

Peltor -kypärien lisävaruste.
 

Peltor 4VC -verkkovisiiri

Peltor -kypärien lisävaruste.
 

Peltor -integroidut suojalasit

Integroidut suojalasit Peltor -kypärien sisukseen.
- V6E kirkas
- V6C keltainen
- V6B harmaa
 

3M Marcus Grönholm -suojalasit

Säädettävät nenätyynyillä varustetut allergisoimattomat metallikehykset. Muotoiltavat kumipäiset sangat parantavat käyttömukavuutta ja säädettävyyttä. Litteät sangat mahtuvat kypärän alle. Saatavana myös suuremmassa koossa. Värit kirkas, pronssi ja sininen peili.

3M Fuel -suojalasit

Fuel High-Performance suojalasit on valmsitettu HD-nailonmateriaalista, joka kestää iskuja, vääntöä ja äärimmäistä lämpöä. Nenätyynyn ja sankojen ilmanvaihtojärjestelmä estää huurtumista. Värit peili, sininen peili, punainen peili ja pronssi.

3M Metalliks Sport -suojalasit

Satulatyyppisellä nenätyynyllä varustetut allergisoimattomat metallikehykset. Muotoiltavat kumipäiset sangat parantavat käyttömukavuutta ja säädettävyyttä. Värit kirkas, keltainen, sininen peili, harmaa.

Uvex 9161 -suojalasit

Omien lasien päälle mahtuvat kirkkaat polykarbonaattilinssit. UV-suodatus 100%. Lujuusluokka F1. Sangoissa pituussäätö pieni kallistussäätö ja pehmeät sanganpäät. EN 166 -168 ja 10, EN 172, värit ruskea ja aurinko.

Uvex 9302 -suojalasit

Suojalasi, naamiomalli. Polykarbonaattilinssi, kirkas huurtumaton kovapinnoitettu. UV-suodatus 100%. Lujuusluokka F1. Naamiomalli kuminauhalla. Silikonireunus ei aiheuta allergiaa. EN 166 -168 ja 10, EN 172 (ruskea/aurinko).

Worksafe Cheetah -suojalasit

Erittäin kevyet lasit - vain 26 g, nykyaikainen muotoilu, jossa integroidut sangat ja kehykset, hyvä istuvuus ja sopivuus, linssit naarmunkestävää polykarbonaattia. Värit kirkas, keltainen ja savu.