Savon Palokalusto Ky

Kasvosuojaimet

Scott Promask, musta

Promask on monenlaisessa teollisuuskäytössä koeteltu kokonaamari. Naamarin T-profiili tiivistereunus takaa tehokkaan tiivistyksen painamatta kasvoja. Laajan visiirin ansiosta näkökenttä on suurin mahdollinen. Kaksi eri koko vaihtoehtoa.
Lisävarusteena saatavilla kovapinnoitettua visiiriä, joka kestää hyvin liuottimia eikä naarmuunnu helposti.

Scott Promask SIL

Vastaava maski kuin musta Promask, mutta silikooninen. Materiaali hypoallergeenista nestesilikonia. Naamarin mukavuus ja suojausteho ovat taattua Promask-tasoa. Keltainen väri lisää turvallisuutta. Kaksi eri koko vaihtoehtoa.

Scott Autoflow

Kevyt ja monikäyttöinen moottoroitu hengityssuojain. Vyötäröllä kannettava puhallinyksikkö ja käyttötarpeen mukaan valittava kasvo-osa. Käyttää 40 mm kierteellä varustettuja Pro2000 -suodattimia.
 

Scott Proflow SC

Scott Proflow SC on älykäs, turvallinen ja tehokas puhallinsuojain. Helppokäyttöisessä Proflow SC:ssä on lukuisia kehittyneitä ominaisuuksia, joita puhallissuojaimissa aikaisemmin ei ole ollut. Käyttää 40 mm kierteellä varustettuja Pro2000 -suodattimia.
 

3M Versaflow M-106

M-106 on miellyttävä kasvosuojain pölyä, roiskeita ja kemiallisia prosesseja vastaan. Kasvotiivisteen materiaali polyuretaanipintaista polyamidia.

3M 7500 -puolinaamari 

Käyttömukavuudeltaan huippuluokan puolinaamari Pehmeä ja joustava silikoninaamari myötäilee kasvojen muotoa. Patentoitu ”Cool flow”-venttiili tuulettaa naamarin tehokkaasti samalla viilentäen sitä. Ainutlaatuinen nauhasto. Naamarin voit laskea alas kaulalle, kun et tarvitse sitä