Savon Palokalusto Ky

Paineilmalaitteet

selkätelineet, hengitysventtiili, kokonaamari, pelastushuppu, ilmasäiliö, poistumissuojaimet


Selkätelineet

AirGo Pro

Jos etsit kestävää järjestelmää erilaisiin palontorjunta-, ensivaste- ja pelastustehtäviin, valmis AirGo pro -kokoonpano on valintasi. Luotettava, joustava ja taloudellinen AirGo pro on suosittu paineilmalaitejärjestelmä vakinaisissa ja vapaaehtoisissa palokunnissa, sotilaskäytössä sekä tehdaspalokunnissa. Laitteiston paino jakautuu tasaisesti ja se pysyy aina lähellä kehoa, jolloin työn kuormittavuus vähenee.

AirMaxx

Jos paineilmalaitteistoa käytetään usein ja pitkiä aikoja kerrallaan, laitteiston käyttömukavuus heijastuu suoraan käyttäjän työtehoon ja hyvinvointiin. Valmiin AirMaXX-paineilmalaitekokoonpanon ensiluokkainen ergonomia sekä kehittynyt tekniikka takaavat markkinoiden parhaimman käyttömukavuuden.
Jos käytät paineilmalaitteistoa toistuvasti, pitkiä aikoja kerrallaan tai työssä, joka edellyttää ehdotonta keskittymistä, valintasi on AirMaXX.

eXXtreme

Jatkuva altistuminen liekeille ja kuumuudelle asettaa erityislaatuvaatimuksia koulutuslaitteistoille. Valmiissa eXXtreme-kokoonpanossa on käytetty materiaaleja, jotka vähentävät usein vaihdettavien osien huolto- ja omistuskustannuksia.
Kouluttajien ja muiden jatkuvasti kuumuudessa ja liekeissä työskentelevien valinta on eXXtreme.
 

AutoMaxx -hengitysventtiilit

- Ergonominen käteen sopiva koko - sekä vasen- että oikeakätisille, voidaan käyttää myös käsineet kädessä
- Normaali- tai turvapaine
- Iskunkestävät, suuret värilliset käyttöpainikkeet - Automaattinen aktivointi ensimmäisen hengenvedon yhteydessä (AE, AS ja AS-C)
- Automaattinen sulku kasvo-osasta irrotettaessa  (AS, AS-C)

Ultra Elite

Innovatiivinen kokonaamari kahdensuuntaista hengitystä varten. EN 148 -liittin suodattimille, raitisilmahengityslaitteille, paineilmaletkulle, normaalipainehengityslaitteille ja automaattisella ilmanpuhdistusmekanismilla varustetuille hengityssuojaimille. Saatavilla useita eri versioita myös jo toimitettuihin ilmalaitteisiin.
- MSA-malliston parhaimmistoa
- Luonnollinen näkökenttä
- Erinomainen puheen kuuluvuus
- Häiriötön, heijastuskorjattu lasi
- Saatavana kumista tai silikonista valmistettuna

RespiHood

Jatkuvalla ilmansyötöllä varustettu pelastushuppu mahdollistaa toistuvan pelastamisen myrkyllisten savukaasujen läpi. Huppu on pakattu kätevään kantolaukkuun.
 

Ilmasäiliöt

Komposiittisäiliö, 6,8 L / 300 bar
Terässäiliö, 6 L / 300 bar

miniSCAPE -poistumissuojain

miniSCAPE on kertakäyttöinen poistumissuojain, jota on helppo kuljettaa taskussa tai vyöllä. Hätätapauksessa suojain on helppo pukea nopeasti ja se on heti käyttövalmis. Suodattimissa käytetään TabTec-teknologiaa, joka antaa ABEK-5 suojan.
- Suodattimessa käytetään TabTec-teknologiaa
- Pieni koko, erinomainen suorituskyky
- Nopea ja helppo ottaa käyttöön
- Sopii kaikille käyttäjille (suukappale)
- Helppo kantaa taskussa tai vyöllä

S-Cap -poistumissuojain

Tulipalojen uhrit kuovat useammin savuun ja kaasuihin kuin kuumuuteen ja liekkeihin. S-Cap-huppu suojaa savulta ja kaasuilta sekä hiilimonoksidilta. Kirkkaat värit auttavat paikallistamaan käyttäjän.
- Helppo ja nopea käsitellä
- Luotettava hengitys-, silmä
- ja päänsuojain
- Helppokäyttöinen myös silmälaseja käyttäville
- Laaja näkökenttä
- Tehokas suodatin

S-Cap-Air -poistumissuojain

S-Cap-Air on hupullinen, jatkuvalla ilmavirtauksella varustettu raitisilmalaite pelastustarkoitukseen alueilla, joissa esiintyy myrkyllisiä aineita tai hapenpuutetta. Avaa laite, laita huppu paikalleen ja pelastaudu vaarasta.
- Varoitusmerkkivalo
- Nopea automaattinen aktivointi
- Helppotajuinen käyttö ja kiinnitys
- Erittäin mukava sisänaamari ja kaulatiiviste
- Erinomainen näkyvyys hupun suuresta visiiristä
Lisätietoja: http://www.msanordic.se/index.php?id=1&L=8
selkätelineet, hengitysventtiili, kokonaamari, pelastushuppu, ilmasäiliö, poistumissuojaimet