Savon Palokalusto Ky

Neste- ja vaahtosammuttimet

Nestesammuttimet soveltuvat kuitumaisten materiaalien esim. puu- ja tekstiilipalojen sekä nestemäisten aineiden kuten bensiini- ja öljypalojen sammuttamiseen.

Nestesammuttimien etu on kevyempi jälkisiivous kuin jauhesammuttimia käytettäessä. Tämän ominaisuuden vuoksi ne soveltuvat hyvin esim. toimistoihin, hotelleihin, sairaaloihin, eläinsuojiin ja koteihin. Nestesammuttimet soveltuvat myös sähköpalojen sammuttamiseen.

Gloria kalvovaahtosammutin 6 litraa- S6DLWB

Paineellinen 6 litran kalvovaahtosammutin, jossa vesipohjainen sammutusneste. Nestesammuttimen etuna on pienet jälkisiivoukset. Soveltuu erinomaisesti kiinteistöjen ja kotitalouksien sammuttimeksi. Soveltuu myös sähköpalojen sammuttamiseen.
 

Gloria nestesammutin 6 litraa- SE6I

Ponnepullollinen 6 l nestesammutin. Tehokas sammutin tiloihin joissa halutaan välttää työlästä jälkisiivousta esim. toimistot, sairaalat, lämpimät eläinsuojat ja kotitaloudet. Soveltuu myös sähköpalojen sammuttamiseen.
Laitteen venttiilirunko, kantokahva sekä muut nesteelle altistuvat osat ovat valmistettu hyvin korroosiota kestävästä muovikomposiitista. Kannen kiinnitysrengas on valmistettu mustasta anodisoidusta alumiinista. Mallissa on tehokas Imprex sammutusneste ja uudenmallinen sammutustehokkuutta lisäävä suutin.
Teholuokka: 34A183B
 

Gloria nestesammutin 6 litraa- F6NI+

Ponnepullollinen 6 litran sammutin. Tehokas nestesammutin, joka sopii muotoilunsa vuoksi myös edustavimpiin tiloihin.

Tulivex kalvovaahtosammutin 6 litraa - TVX6LTR

Paineellinen 6 litran “economy luokan” kalvovaahtosammutin.
Tekniset tiedot: http://www.turvanasi.fi/tuotteet/neste-ja-vaahtosammuttimet