Savon Palokalusto Ky

Aerosolisammuttimet

 


DSPA
-aerosolisammutin on jatkuvan palontorjuntalaitteiden kehitystyön tulos. DSPA-laitteessa sammutteena/aerosolina käytetään erilaisia kaliumyhdisteitä. DSPA-järjestelmästä vapautuva aerosoli ei sammuta paloa tukahduttamalla tai viilentämällä, vaan se pysäyttää paloreaktion molekyylitasolla kuluttamatta tilan happipitoisuutta. 

 

DSPA:n valmistus lopetettu - tuote on poistunut valikoimasta, korvaava tuote GreenPort FST


Lue lisää valmistajan sivuilta


 

DSPA 5 heittosammutin 

DSPA 5-sammuttimet soveltuvat sekä alkuvaiheessa olevien, että pidemmälle edenneiden tulipalojen sammuttamiseen. Sammutin ei nosta tilan ilmanpainetta tai vaikuta happipitoisuuteen. Yksikkö aktivoituu, kun narua vedetään terävästi. Saatavana 6m3, 18m3 ja 60m3 kapasiteeteilla.

DSPA:n valmistus lopetettu -tuote poistunut valikoimasta

 

DSPA 11 järjestelmä

DSPA 11 voidaan asentaa mittojensa puolesta hyvinkin pieniin tiloihin, kuten kytkinkaappeihin ja moottoritiloihin. DSPA 11 voidaan asentaa myös vaikeapääsyisiin suljettuihin tiloihin. Tällöin järjestelmää käytetään tulipalon sattuessa ensisammutustarkoitukseen. DSPA 11:sta on saatava seitsemän eri mallia. Käytettävä malli riipuu suojattavan tilan koosta. Saatavana alkaen 1m3 - 48m3 kapasiteeteilla. 

DSPA:n valmistus lopetettu -tuote poistunut valikoimasta