Savon Palokalusto Ky

Valaisimet


Led Lenser – kirkkaasti edelläkävijä

Unohda vanha lamppusi ja valitse valaisintekniikan edelläkävijä. Led Lenser -valaisimet ovat saaneet kiitosta kestävyydestä, tehokkuudesta, kirkkaudesta, virransäästöominaisuuksista ja tyylikkyydestä – ovathan malliston valaisimet keränneet lukuisia design- ja muotoilupalkintojakin. Kaikilla Led Lenser -valaisimilla on 2 vuoden runkotakuu. Lisäksi led-polttimoiden käyttöikä on n. 100 000 tuntia. Led Lenser -valaisinten takana on maailman johtaviin metallirunkoisten valaisinten valmistajiin kuuluva saksalainen yritys, Zweibrüder Optoelectronics. 

Led Lenser P5

Laadukas Led Lenser varustettuna perusominaisuuksilla, jotka tarkoittavat Led Lenser –mallistossa kaikkea muuta kuin perinteisten taskulamppujen piirteitä. Käyttäjäystävällisyydestä kertoo jotakin esimerkiksi se, että P5-valaisimessa on valokeilan pikasäätö. Eli valokeilaa voidaan muuttaa nopeasti liu’uttamalla valaisimen päätä eteen- tai taaksepäin.
1 Cree led (ledin käyttöikä 100 000 tuntia), valoteho 90 lumenia, kehittynyt kohdistusjärjestelmä, kullatut liittimet, roiskevesitiivis alumiinirunko, 1 kpl AA-paristo, nylonkotelo. Pituus: 11,5 cm, paino: 84 g 

Led Lenser P5R (ladattava)

Valotoimintoja on kolme. Maximiteho, vilkkuva strobo ja puoliteho. Valaisinta kerran painettaessa valo syttyy aina maximiteholla. Valaisimen valokeilan leveys on portaattomasti säädettävissä. P5R:n lataaminen tapahtuu uuden tyyppisellä magnetismiin perustauvalla verkkovirta / USB-laturilla. Valaisin näyttää ikään kuin leijuvan laturissaan. valaisin on erittäin helppo laittaa laturiin ja ottaa siitä taas käyttöön.
Lisävarusteena autolaturi. Mukana tulee tyylikäs säilytyssalkku. Salkussa on mukana vyöklipsi valaisimelle. 1 kpl Cree Led, valoteho 210 lumenia, 1 kpl AALi-Ion 3,7V. Pituus: 118 mm, paino: 80 g.


Led Lenser P7

Kompaktin kokoluokan pikkujättiläinen! Taktista valaisinta etsivä ammattilainen tai vaativa retkeilijä valitsee tämän Led Lenserin. Valaisimessa on valokeilan pikasäätö. Led Lenserin valokeilaan voidaan muuttaa nopeasti liu’uttamalla valaisimen päätä eteen tai taakse.
1 kpl Cree led, valoteho 200 lumenia, dynaaminen kytkin (15 %, 100 % tai 130 %), kehittynyt kohdistusjärjestelmä, kullatut liittimet, roiskevesitiivis alumiinirunko, 4 kpl AAA-paristoja, sisältää nylonkotelon. Pituus: 13,3 cm, paino: 192 g.

Led Lenser M7R

M7R -valaisimessa hyödynnetään Led Lenserin kehittämää Smart Light Technology ( SLT ) -valaisintekniikkaa. LED-valon ohjaus tapahtuu mikroprosessijärjestelmän avulla. Käytössäsi on on erilaisia valo-ohjelmia ja valotoimintoja sekä useita valotehoasetuksia. Energianhallintatiloja on kaksi, valo-ohjelmia kolme.
 
1 kpl High End Power Led, valoteho 220 lumenea, valokeilan portaaton säätö, 1 kpl ICR 18650 Litiumioniakku, valaisimen mukana toimitetaan latausteline, verkkovirta/usb -laturi, pituus: 156 mm, paino: 206 g.

Led Lenser P14

Kun sytytät Led Lenser P14 -valaisimen, saatat ihmetellä sitä miten näin suuri valoteho on saatu näin kevyeen valaisimeen. Huikealla 180 lumenilla voidaan valaista jo huomattava ympäristö. Säädettävä valoteho tarkoittaa kolmea eri tilanteeseen sopivaa vaihtoehtoa, joista Economy-Mode säästää virtaa käyttämällä 15 % valaisimen valotehosta. Valitsemalla Power-Moden valoteho on normaali (100 %). Turbo-Modella P14 valaisee häikäisevällä 130 % kirkkaudella. Valaisimessa on myös valokeilan pikasäätö.
1 Cree led (ledin käyttöikä 100 000 tuntia), valoteho 180 lumenia, dynaaminen kytkin – valitse joko 15 %, 100 % tai 130 % kirkkaus, kullatut liittimet, roiskevesitiivis alumiinirunko, 4 kpl AA-paristo, nylonkotelo. Pituus: 20,5 cm, paino: 383,5 g.

Led Lenser P17

Kun tutustut Led Lenser -sarjan valaisimiin, ymmärrät käytännössä mitä todellinen tehovalaisin tarkoittaa. P17-valaisimessa yhdistyy kestävyys, tyylikkyys ja luotettavat ominaisuudet kompaktissa koossa. Kätevinä ominaisuuksina esimerkiksi valokeilan pikasäätö ja kirkkauden säätö.
1 kpl Cree led, valoteho 220 lumenia, roiskevesitiivis alumiinirunko 3 kpl D-paristoja. Pituus: 31,5 cm, paino: 799 g.

Led Lenser X21

Led Lenser -malliston ultrakirkkaan valaisimen tehokkuuteen kannattaa tutustua itse – valoteho on seitsemän huippukirkkaan ledin sekä seitsemän terminaattorilinssin ansiosta huikeat 950 lumenia. Valaisimet herättävätkin kunnioitusta kaikkialla. Tällaista valotehoa ei ole totuttu näkemään näin helposti kuljetettavana – Led Lenser X21 -valaisin painaa ainoastaan alle puolitoista kiloa!
Malliston kirkkaasti äkäisimmällä valaisimella voit valaista laajan alueen tai voit käyttää sitä myös tarkkana etsinvalona. Säädettävä valokeila, 2 säätöä kirkkaudelle. Erityisen kirkasta valovoimaa maailman johtaviin kuuluvalta metallirunkoisten valaisinten valmistajalta!
7 kpl Cree led, 950 lumenia, Dynaaminen kytkin – valitse joko 15 % tai 100 % kirkkaus, 4 kpl D-paristoja, roiskevesitiivis alumiinirunko. Pituus: 39,5 cm, paino: 1488 g.

Led Lenser H7

Uuden tekniikan otsavalaisinten uranuurtaja sopii erinomaisen kantamansa ansiosta monipuolisesti niin harrastuksiin kuin ammattikäyttöön. Säädettävä valokeila ja valaisukulma sekä portaattomasti säädettävä valoteho ovat ominaisuuksia, joita jokainen laadukasta otsavalaisinta etsivä osaa arvostaa. Jopa 140 lumenin valoteho pitää huolen, että et eksy vauhdikkaissakaan harrastuksissa.
3 kpl AAA-paristoja, Cree led, valoteho 170 lumenia, valokeilan laajuuden säätö, säädettävä valaisukulma (90 astetta), portaaton valotehon säätö 30–100 %, runkotakuu 2 v, ledin käyttöikä 100 000 tuntia, sisältää vyökotelon ja paristot. Paino: 117 g

Led Lenser H7R

Ladattavien otsavalaisinten lippulaiva mallista saat kirkasta seuraa esimerkiksi lenkki-, hiihto- tai ratsastuspolulle unohtamatta metsästystä ja kalastusta sekä lukuisia muita harrastuksia. Tässäkin Led Lenser -mallissa voit säätää valokeilaa ja valotehoa, mutta sen lisäksi voit säätää myös valaisukulmaa. Valaisimen kantama on niin hyvä, että se sopii mainiosti vauhdikkaisiin harrastuksiin.
3 kpl AAA-Ni-MH akkuja (900 mAh), Cree led, valoteho 170 lumenia, valokeilan laajuuden säätö, säädettävä valaisukulma (90 astetta), portaaton valotehon säätö 30–100 %, runkotakuu 2 v, ledin käyttöikä 100 000 tuntia, sisältää vyökotelon, verkkovirtalaturin ja akut. Lisävarusteena saatavana myös autolaturi. Paino: 120 g

UK -valaisimet


UK 2AAA Pen light

Kynävalaisin, jossa riittää potkua. Valaisimessa on fosforia, joten nappaat sen käteesi myös pimeässä. Kynäkoko takaa sen, että UK 2AAA Pen Light on helppo pitää mukana. Valitse valaisimeen joko kierrettävä tai painonappikatkaisin.
Paristot: 2 x AAA-alkaliparisto, teho 1,13 W / 12 lumenia, käyttöaika 2–3 h, EX-suojattu. Pituus: 12,0 cm, paino: 50 g ilman paristoja

UK 4AA eLed CPO

Underwater Kineticsin uutuus valaisin äärimmäisiin olosuhteisiin. 4AA eLed CPO tuo UK:n uusimman tekniikan EX -valaisinten markkinoille. Tämä 120 lumenen kirkkauteen yltävä valaisin sopii kaikkiin UK:n kypäräpidikkeisiin, jolloin sitä voi käyttää kypärävalona niin suoja- kuin palokypärissäkin. Uutuutena myös valaisimen perässä sijaitseva painonappi katkaisin.

Pituus: 16 cm, paino: 156 g. Paristot: 4 kpl AA / LR6 paristoja. Vesitiiviys: 3 m

Peli 9430
- ladattava työvalo / valaisinjärjestelmä

- Maksimikorkeus avattuna 82 cm
- 24 lediä / 24 W
- 1000 / 2000 lumenia
- Latausaika 5 h
- Käyttöaika 8 / 15 h
- Kolmijalka lisävarusteena

Meiltä myös Mica -valaisimet!

Klikkaamalla logoa pääset selaamaan valikoimaamme.