Savon Palokalusto Ky

Sukellus

Ursuk - kuivapukuja ja sukellusvarusteita aloittelijasta ammattilaiselle!

Lisää malleja ja tekniset tiedot:
http://www.ursuk.fi/fi/sukellus/

Heavy light FZ

Heavy Light sarjan ensimmäinen ja ehkä legendaarisin kuivapuvuista. FZ on valmistettu erittäin kevyestä trilaminaatista. Keveydestään huolimatta se on kulutuskestävyydeltään huippuluokkaa. Materiaali vähentää veden ulkoista vastusta ja yhdessä teleskooppirakenteen kanssa jakaa ilman tasaisemmin puvun eri osien välille. Koneellisesti PU-teipattujen saumojen ansiosta pysyt lupauksemme mukaisesti kuivana - aina.

Heavy Light Rescue

Heavy Light Rescue on kehitetty vaativiin pelastussukellus- ja pintapelastustehtäviin. Näkyvän värinsä ja runsaan heijastinvarustuksen ansiosta puku on turvallinen valinta myös urheilusukeltajalle.
Heavy Light Rescue on valmistettu erittäin kevyestä trilaminaatista. Keveydestään huolimatta se on kulutuskestävyydeltään huippuluokkaa. Materiaalin kulutuskestävyys perustuu yllättävästi kankaan keveyteen - kangas "väistyy" terävien pintojen tieltä minimoiden hankauksesta johtuvan kulumisen. Materiaalin "tiukka" nylonkude vähentää veden ulkoista vastusta ja yhdessä teleskooppirakenteen kanssa jakaa ilman tasaisemmin puvun eri osien välille kasvattaen käyttömukavuutta entisestään.

Heavy Light Cordura RedQ

Cordura RedQ on valmistettu nimensä mukaisesti punaisesta, erittäin kestävästä Cordura trilaminaatista. Kestävyydestään huolimatta on puku kuitenkin ergonomialtaan huippuluokkaa. Ergonomisesti hyvin istuva neopreenihuppu ja kasvotiiviste mahdollistavat niin koko- kuin puolinaamarinkin käytön. Pyörivä täyttöventtiili vähentää letkuun kohdistuvaa rasitusta.
Etuvetoketjun ansiosta puvun voi pukea itse päälle. Kuivaketjun suoja estää liivin hankautumisen ja pitää kuivaketjun puhtaana hiekasta ja liasta.
 

Heavy Light Cordura FZ

HL Cordura on valmistettu nimensä mukaisesti erittäin kulutuskestävästä Cordura -trilaminaatista. Kestävyydestään huolimatta on kuivapuku kuitenkin ergonomialtaan huippuluokkaa. Ergonomisesti hyvin istuva neopreenihuppu ja kasvotiiviste joka mahdollistaa niin koko- kuin puolinaamarin käytön. Pyörivä täyttöventtiili vähentää letkuun kohdistuvaa rasitusta.
Etuvetoketjun ansiosta puvun voi pukea itse päälle. Kuivaketjun suoja estää liivin hankautumisen ja pitää kuivaketjun puhtaana hiekasta ja liasta.
 

Heavy Light Kevlar BDS

Heavy Light BDS Kevlar (Breathable Diving Suit) on kehitetty erityisesti vaativiin pintapelastus-, ammatti- ja tekniikkasukelluksiin. Materiaalina on erittäin kevyt ja hengittävä Kevlarilla vahvistettu trilaminaatti, jonka ominaisuudet lisäävät käyttömukavuutta.
Hyvän ergonomiansa ja keveytensä ansiosta HL Kevlar BDS -puku on oiva valinta ammattilaiselle vaativiin pelastussukellus- ja pintapelastustehtäviin. Keveyden ja hengittävyyden vuoksi puku sopii hyvin myös matkustuskäyttöön. Sukellusasentoon esitaivutetut hihat parantavat kokonaisuuden ergonomiaa.
Heavy Light BDS Kevlar on valmistettu erittäin kevyestä trilaminaatista joka on vahvistettu Kevlarilla (20%). Keveydestään huolimatta se on kulutuskestävyydeltään huippuluokkaa.

Sukellustarvikkeet

LOOK -maski

LOOK on ollut erittäin suosittu maski markkinoille tulostaan asti. Menestys on toistunut vuosi vuoden jälkeen ja nykyään se on parhaiten myyviä maskeja maailmassa.
Maskin runkoon käytetään markkinoiden parasta silikonikumia (LSR), jonka ansiosta maskissa on paras mahdollinen läpinäkyvyys ja UV-suoja.
Hihnan soljet kääntyvät 360 astetta, joten hihna voidaan säätää käyttäjälleen optimaaliseen asentoon. Maski voidaan purkaa osiin ilman työkaluja, joka on kätevää erityisesti silloin kun maskiin halutaan vaihtaa linssit vahvuuksilla.

Air Dry -snorkkeli 

Air Dry on anatomisesti muotoiltu perussnorkkeli, jonka silikoninen suukappale lisää käyttömukavuutta.

 Kumiräpylä, musta