Savon Palokalusto Ky

Arvonnan säännöt

Järjestäjä
Savon Palokalusto Ky
Liipasintie 8
70460 Kuopio
puh. 017 264 7220

1.Arvontaan voi osallistua kuka tahansa Suomessa asuva Facebookiin kirjautunut julkaisumme nähnyt henkilö. Arvonta on ikärajaton. Arvontaan osallistuminen on ilmaista eikä vaadi osallistujalta minkään tuotteen tai palvelun ostamista.

2. Kuka tahansa henkilö voi osallistua arvontaan yhden kerran tykkäämällä Savon Palokaluston veneilijän kesäpaketti julkaisusta Facebookissa.

3. Kampanja-aika on 22.7.2016- 29.7.2016. Arvonta suoritetaan kyseisenä päivänä klo 14.00, jonka jälkeen osallistuminen arvontaan on sulkeutunut. Voittajan nimi julkaistaan osittain / nimikirjain-yhdistelmällä Savon Palokaluston Facebook sivuilla. Ilmoituksen jälkeen voittajan tulee noutaa palkinto myymälästämme (osoite yllä), viimeistään yhden (1) kuukauden kuluessa voittojulkaisun jättöpäivästä.

4. Palkintona on veneilijän kesäpaketti (arvo 427,80€), johon kuuluu 2 henkilön arjenluxus risteilypaketti M/S Ukko-laivalla lahjakortin arvo 90€ sisältää ruuat kahdelle, 2kg sammutin 33€, Sammutuspeite 21€, Camelbak Outdoor reppu 139€, Polarisoidut aurinkosuojalasit 55€, Merikartta M 40€, Järvimatkailuopas 24,90€, Hätävalaisin 24,90€. Jos sivumme tykkääjämäärä ei ylity (100 tykkäystä), arvomme silti M/S Ukko-laivan 90€ arvoisen lahjakortin.

5. Arvonnan palkintoja ei voi muuttaa eikä vaihtaa rahaksi. Varaamme oikeuden suorittaa uuden arvonnan, jos voittajaa ei tavoiteta yhden kuukauden kuluessa.

6. Varaamme oikeuden muuttaa sääntöjä tai keskeyttää arvonnan perustellusta syystä. Tälläisista muutoksista ilmoitamme facebook- sivuillamme. Emme vastaa tietoliikenteessä ilmenevistä ongelmista.

7. Sääntöjen lukeminen on edellytys arvontaan osallistumiselle. Näiden sääntöjen lisäksi lukija sitoutuu osallistuessaan noudattamaan facebookin sääntöjä. Osallistujan tulee myös noudattaa järjestäjän arvontaan koskevia päätöksiä.

8. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

9. Tykkkämällä sivustamme Facebookissa hyväksyt Savon Palokaluston julkaista kohdennettua mainontaa.

10. Tästä linkistä pääset osallistumaan kilpailuun