Savon Palokalusto Ky

Savon Palokalusto on 1967 perustettu palo- ja pelastusalan erikoisliike.

Toimintamme perustuu vankkaan ammattitaitoon, joka on hankittu yli 40 vuoden kokemuksella alalta. Toimintamme on pääasiassa palo- ja pelastuskaluston ja työsuojelutuotteiden myyntiä ja huoltopalvelua. Valikoimista löytyvät myös palomiesten laadukkaat henkilökohtaiset varusteet.

Ympäristön suojeluun liittyen voimme palvella öljy- ja kemikaalivahinkojen torjuntaan tarkoitettujen tuotteiden osalta. Toimitamme VSS-tuotteet, kuten esim. talokohtaiset suojelupaketit tai yleiseen varautumiseen tarkoitetut tuotteet. Vesillä liikkumisen turvallisuustuotteet ja sukellusvarusteet ovat olleet tuoteohjelmassa yrityksen perustamisesta lähtien. 

Turvanasi -ketju

Paloturva-alan edelläkävijänä tunnistamme asiakkaittemme uudet tarpeet ja ennakoimme lakien ja asetusten vaatimukset. Kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme jatkuvasti ja varmistamme toimintamme laadun ISO 9001:2008 -laatujärjestelmällä. Räätälöimme helposti ymmärrettävästä palvelutarjonnastamme juuri sinun yrityksellesi sopivan palvelupaketin.

Yrittäjiemme paikallistuntemus yhdistettynä ISO 9001:2008 -laatujärjestelmän mukaiseen toimintaan takaavat, että Turvanasi on aina parasta mahdollista paloturvallisuutta teollisuudessa, kiinteistöissä, ajoneuvoissa ja vapaa-ajalla. Turvanasi-ketjun toimintaa ja konseptia ohjaa ja kehittää yrittäjistä koostuva johtokunta sekä laatujohtoryhmä ja ketjukäsikirja.
Yli 100 sammutinhuollon ammattilaisellamme on monipuolinen kokemus yritysten, yhteisöjen ja yksityisten palvelemisesta. Mikäli sinua kiinnostaa kuulla lisää Turvanasi-ketjun tarjoamista paloturvapalveluista, älä epäröi ottaa yhteyttä. 
 

Paloturvallisuuden asiantuntijuutta paikallisesti ja valtakunnallisesti

Turvanasi-liikkeet ovat paloturvallisuuden asiantuntijoita paikkakunnallaan. Ketjuna Turvanasi pystyy palvelemaan erinomaisesti myös valtakunnallisia asiakkaita, joilla on useita toimipisteitä.

Turvanasi-liikkeet ovat yrittäjävetoisia, lukuun ottamatta Oulun ja Vaasan toimipisteitä. 

Visiomme

Olemme halutuin kumppani paloturvallisuuteen liittyvissä asioissa.

Missiomme

Turvaamme ihmisten elämää ja elinympäristöä huolehtimalla paloturvallisuudesta.

Arvomme

Asiakasymmärrys: tunnemme asiakkaamme ja tiedämme, mitä heidän toimialallaan tarvitaan. Osaamme kuunnella heitä ja ymmärrämme heidän tarpeensa. Osaamme toimia ennakoivasti.

Vastuu: tiedostamme vastuumme. Palvelumme ja tuotteemme on tehty pelastamaan ihmishenkiä.

Ammattitaito: paloturvallisuuteen liittyviä asioita ei voi tehdä puolivillaisesti tai vasemmalla kädellä. Pidämme ammattitaitoa erilaisilla koulutuksilla esimerkiksi Turvanasi Akatemian puitteissa.

AVAA ESITE

Muokattu 9.7.2018