Savon Palokalusto Ky

Savon Palokalusto on 1967 perustettu palo- ja pelastusalan erikoisliike.

Toimintamme perustuu vankkaan ammattitaitoon, joka on hankittu yli 40 vuoden kokemuksella alalta. Toimintamme on pääasiassa palo- ja pelastuskaluston ja työsuojelutuotteiden myyntiä ja huoltopalvelua. Valikoimista löytyvät myös palomiesten laadukkaat henkilökohtaiset varusteet.
 


Ympäristön suojeluun liittyen voimme palvella öljy- ja kemikaalivahinkojen torjuntaan tarkoitettujen tuotteiden osalta. Toimitamme VSS-tuotteet, kuten esim. talokohtaiset suojelupaketit tai yleiseen varautumiseen tarkoitetut tuotteet. Vesillä liikkumisen turvallisuustuotteet ja sukellusvarusteet ovat olleet tuoteohjelmassa yrityksen perustamisesta lähtien. 

 

Turvanasi -ketju

Tietoa Turvanasi-ketjusta

Paloturva-alan edelläkävijänä tunnistamme asiakkaittemme uudet tarpeet ja ennakoimme lakien ja asetusten vaatimukset. Kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme jatkuvasti ja varmistamme toimintamme laadun ISO 9001:2008 -laatujärjestelmällä. Räätälöimme helposti ymmärrettävästä palvelutarjonnastamme juuri sinun yrityksellesi sopivan palvelupaketin.

Palvelun takaa paikallinen Turvanasi-yrittäjä

Avoinna Ma-Pe 8.00-16.00
Huolto avoinna Ma-Pe 8.00-16.00
Myymälä avoinna Ma-Pe 8.00-16.30

Yrittäjiemme paikallistuntemus yhdistettynä ISO 9001:2008 -laatujärjestelmän mukaiseen toimintaan takaavat, että Turvanasi on aina parasta mahdollista paloturvallisuutta teollisuudessa, kiinteistöissä, ajoneuvoissa ja vapaa-ajalla. Turvanasi-ketjun toimintaa ja konseptia ohjaa ja kehittää yrittäjistä koostuva johtokunta sekä laatujohtoryhmä ja ketjukäsikirja.

Yli 100 sammutinhuollon ammattilaisellamme on monipuolinen kokemus yritysten, yhteisöjen ja yksityisten palvelemisesta. Mikäli sinua kiinnostaa kuulla lisää Turvanasi-ketjun tarjoamista paloturvapalveluista, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Muokattu 14.4.2016